ZADNJICA PUNA KAO MESEC! Ema Radujko (19) se razgolitila - odmah su je razapeli, ali ovako im je ZAPUŠILA USTA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Avg.2023, 19:40

ZADNJICA PUNA KAO MESEC! Ema Radujko (19) se razgolitila - odmah su je razapeli, ali ovako im je ZAPUŠILA USTA!

Nećete moći da skinete pogled sa nje!

Mlada pevačica Ema Radujko postala je popularna vrlo brzo i jedna je od najtraženijih mlađih izvođača na našoj sceni. Sa samo 18 godina privukla je veliku pažnju, između ostalog, i svojim golišavim fotografijama koje redovno objavljuje na društvenim mrežama.

Ema je danas potpuno pomutila razum muškarcima golišavom fotografijom, koja je osvanula na njenom Instagram profilu. Skinula je brus i uslikala se u >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << čučećem položaju, dok je na sebi imala samo tange, koje su malo toga prekrile.

Mladu pevačicu često kritikuju zbog ovakvih objava, ali i provokativnih odevnih kombinacija u kojima se pojavljuje na nastupima, a nedavno je odgovorila na ove prozivke.

- Moram važnu stvar da kažem, jer se uvek komentariše moj stil i oblačenje. To je svuda u svetu prihvaćeno i normalno, samo kad Ema dođe takva onda je problem! Ja neću sebe promeniti zbog tuđeg mišljenja, ljudi koji mi ništa nisu u životu. Ja nisam laka, nisam prostakuša i divljakuša. Kako se ja slikam, moja stvar. Moje telo, moja umetnost. Ja na tome radim svaki dan, već dve godine - rekla je Ema, pa dodala:

- Ja sam ono što jesam i srećna sam što sam to što jesam. Sigurno se za grad ne bih obukla kao za nastup. Nemaju roditelji šta da mi govore. Ja moje kostime smišljam... Naravno da se mimo nastupa neću takva pojaviti. Furam svoju priču, roditelji su me podržali jer su i oni svesni da... Ne znam kako to da objasnim. Da mi brane i da me kritikuju, verovatno to ne bih radila, ali dovoljno sam odrasla da sama razmišljam o nekim stvarima - zaključila je plavokosa pevačica u usponu.

A post shared by ᴇᴍᴀ ʀᴀᴅᴜᴊᴋᴏ🐚 (@emaradujko)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.