ZABRINUTA ZA DETE: Trudna Aleksandra se oglasila s LOŠIM VESTIMA, Nikolićeva ne može da dođe sebi zbog ovoga

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Feb.2024, 23:03

ZABRINUTA ZA DETE: Trudna Aleksandra se oglasila s LOŠIM VESTIMA, Nikolićeva ne može da dođe sebi zbog ovoga

Nije mogla da izdrži i javno se oglasila.

Nakon što je javnost ostala užasnuta rečima izvesne "Vele Viki", korisnice društvene mreže TikTok koja je u "lajvu" izgovorila monstruozne pretnje da će svoju dvogodišnju ćerkicu "zaklati i tući dok joj ruke ne otpadnu", ona se ovim povodom oglasila i još više razbesnela region.

Tim povodom se sada oglasila i starleta i buduća majka, Aleksandra Nikolić, koja je na Instagram profilu objavila fotografiju ove influenskerke, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << te uputila javno apel da ljudi reaguju.

Ne znam da li je dotična puštena iz zatvora, ali mene jedino što brine jeste kako je ovo dete. Svako dete zaslužuje lep i bezbrižan život, a ne maltretiranje, ogavne veštice, koja sebe naziva ženom, majkom, kraljicom, divna borba za svoju ćerku! Fuj i užas! - napisala je Aleksandra Nikolić na Instagram profilu.

- Da se obratim... Pustite me na miru, znate? Nemojte da ovo crno (crna marama koja se nosi povodom smrtnog slučaja) pređe kod vas! Ne znate vi mene još... Pustite mene i moje dete na miru! Ona ima šta da jede, uvek jede. Svako ima pravo da pukne! Ali nećete vi go*nari sa TikToku da mi govorite gde je mom detetu bolje. Ja sam do dete rodila, ja sam to dete učila dve i po godine, tako da možete da mi pljunete pod prozor! Mogu da vam pokažem samo ovo (srednji prst). Moje dete je sa mnom i uvek će biti. Majmuni, jedite go*na - istakla je tiktokerka u okviru svoje objave, nakon čega je obrisala profil na ovoj mreži.

Srbija Danas/Instagram/O.T.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.