ZABRINJAVAJUĆE - Ša ponovo POMAHNITAO na Mionu, publika ostala U ŠOKU zbog uvreda na račun Jovanovićeve

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Dec.2023, 11:16

ZABRINJAVAJUĆE - Ša ponovo POMAHNITAO na Mionu, publika ostala U ŠOKU zbog uvreda na račun Jovanovićeve

Veliko iznenađenje kada je u pitanju Nenad Aleksić i njegovo ponašanje prema partnerkama. Izgleda da vuk dlaku menja, ali ćud nikada.

Dugo je i trebalo Nenadu Aleksiću da se potpuno oslobodi pred novom devojkom, Mionom Jovanović, i bude zaista ono što jeste.

Ša je neko ko je kroz više sezona rijalitija "Zadruga" pokazivao zabrinjavajuće ponašanje sa partnerkama. Svako ko je barem na minut pogledao okrenuo kanal ružičaste televizije pre par godina, mogao je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da čuje nesnosne komentare i zabrinjavajće ponašanje repera prema tadašnjoj devojci, Tari Simov, sa kojom je prevario tadašnju suprugu Ivanu.

Nova situacija, tačnije splet istih, naveo je publiku koja verno prati rijaliti program da se zapita da li je sa reperom psihički sve u redu. Jedna od fan stranica koja se bavi "Elitom" objavila je klip gde se jasno vidi kako Ša na sebi svojstven način maltretira Jovanovićevu, ni manje ni više nego zato što se zamislila, a nije mu to rekla!?

- Jel mogu nekad da se zamislim? Šta je problem da mislim? Čovek ima mozak da bi razmišljao - rekla je Miona svom dečku.

- O čemu razmišljaš konstantno, šta tebe muči? Što mi ne kažeš? Šta sam ja, imbecil? Pa da tako pričaš sa mnom? Ti baš tražiš od mene da te naduvam k*rcem - rekao je Ša.

- Šta ti je, šta lupaš vratima? Smiri se - rekla je Jovanovićeva.

- Ajde bre, budalo, n*aduvaj mi se j*ja - rekao je Aleksić.

Premalo je reći da je ovo ponašanje za svaku osudu, ali, nije ništa na šta publika nije navikla kada je ovaj dečko sa novobeogradskog asfalta u pitanju. Urbano ponašanje, nema šta.

Nenadovo vikanje i galamu pogledajte na snimku ispod:

A post shared by @samo.realno6

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.