ZABRINJAVAJUĆE STANJE: POČELA DA SE OPRAŠTA! Anđela prebledela, nakon OVOGA nema joj spasa - vadite je napolje!

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Apr.2023, 10:24

ZABRINJAVAJUĆE STANJE: POČELA DA SE OPRAŠTA! Anđela prebledela, nakon OVOGA nema joj spasa - vadite je napolje!

Uništena u svakom pogledu...

Anđela Đuričić posle razgovora sa Aleksandrom Nikolić, u kojem je saopštila da se neće vipe družiti sa njom i Filipom Carem, otišla je u pab "Prijatleji" kako bi isto rekla i Lepom Mići.

- Moram da se sklonim, žao mi je da se toliko trudiš oko mene i ja to ne mogu da prihvatim jer moj mozak nije dobro. Biću sama jedan period da dođem sebi, jer ne znam gde se nalazim i šta pričam. Mene >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << niko ne može da obuzda, skloniću se od tebe i od njih. Najbolje je da budem sama - govorila je Anđela.

- Budi ovde i plači, ali ne vređaj ljude - rekao je Mića.

- Samo joj vraćam za ono što me je mesecima vređala. Kad smo se raspravljali na krevetu ona je došla da mene vređa. Ispada da ne poštujem ljude, a ovo je jače od mene - govorila je ona.

- Vidim da sve znaš. Ono za sobu ispada kao da hoćeš da vraćaš sa njim i tvoje ponašanje dovodi do toga. Moraš da se sabereš ako hoćeš neke stvari - govorio je Mikica.

- U tebe kao da je ušao đavo. Ja na tebe nisam ljut, samo mi je žao što ne mogu da ti pomognem - rekao je Mića.

- Pusti neka ide na moju ruku, pa kako god. Ja nisam dobro i sad ću da idem da spavam. Ja sam Filipu pokidala živce i žao mi je, u pravu je za sve što kaže - nastavila je Đuričićeva.

Detaljnije pogledajte u narednom video zapisu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.