ZABRANJEN NA PINKU: Filip Car progovorio o tome što ga nema na ružičastoj televiziji - oštro je kažnjen?

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Jul.2023, 14:59

ZABRANJEN NA PINKU: Filip Car progovorio o tome što ga nema na ružičastoj televiziji - oštro je kažnjen?

Ipak se nešto dešava iza kulisa!

Filip Car, neko je koga publika željno iščekuje u emisijama "Narod pita", ali od njega nema ni traga ni glasa u istoj. Svakog dana se sa nestrpljenjem iščekuju imena novih gostiju i uvek se priželjkuje ovo dobro poznato ime, međutim... Još uvek ništa od toga.

Dok je Filip organizovao lajv na jednom od svojih naloga na socijalnim mrežama, ugostio je Stefana Karića, takođe bivšeg rijaliti igrača i zadrugara. Tom prilikom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je izrečeno nešto jako interesantno što bi moglo da odgonetne potencijalan razlog zbog kojeg ga ne viđamo na ružičastoj televiziji.

- Hoćete li dolaziti ovamo? - upitao je Stefan Karić.

- A brate, znaš ono... Nemam pojma... Sve zavisi da li ćemo biti još slobodni, pogotovo ona. Reći ću ti, imao sam malo neke znaš da nisam dolazio u emisije... Jeb* ga kad se glupiram svake sezone i onda mi je k*rac kriv kad izađem napolje, razumeš. Od kazni i svega - izjavio je Car i nagovestio da su mu potencijalno zabranili dolazak na Pink zbog raznih ispada.

I na samim socijalnim mrežama se šeruje video snimak pod nazivom "Nema Filipa u Narod pita jer je kaznjen"...

Još uvek se niko nije oglasio da potvrdi ove sumnje, te ih treba barem za sada uzeti sa rezervom.

Detaljan razgovor ova dva bivša zadrugara pogledajte u narednom video zapisu.

A post shared by @samo.realno6

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.