ZABRANA KUPANJA U CRNOJ GORI? Oglasio se Vladimir Tomović iz Bara: Ne brinite...! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Jul.2023, 11:25

ZABRANA KUPANJA U CRNOJ GORI? Oglasio se Vladimir Tomović iz Bara: "Ne brinite...!" (FOTO)

Poručio samo ovo!

Bivši rijaliti učesnik Zadruge, Vladimir Tomović, koji i nije baš u dobrim odnosima sa produkcijom televizije Pink, budući da su na sudu jer je on diskvalifikovan zbog štrajka glađu, oglasio se povodom vremena u Crnoj Gori, tačnije u Baru.

Podsetimo, Tomović je otvorio porodični posao u Baru, bazene koji rade svakodnevno tokom letnje sezone, a mnoge poznate ličnosti su boravile baš kod Tomovića.

Nedavno su tiktokeri i >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << reperi Desingerica i Lule Pljugica snimali spot za svoju najnoviju pesmu, baš kod Vladimira na bazenima, koje je lično napravio sa bratom Vladanom.

Pored njih, nedavno je i pevač Vukadin Gojković, Vuk Mob odmarao kod Tomovića.

Sada se Vladimir oglasio i objavio da je navodno zabranjeno kupanje u Crnoj Gori, ali je ponudio usluge svojih bazena:

- Dok je na moru crvena zastavica i zabrana kupanja, kod nas mališani uživaju. Ne brinite se, na gornjem bazenu nema dece i gužve - napisao je Tomović u opisu fotografije dece u bazenu.

Podsetimo, crvena zastava sa ili bez natpisa ima jedno značenje: zabrana uopšte ulaska u vodu.

Crvena ili crna zastava, ponekad sa natpisima ili crtežima, znači potpunu zabranu kupanja. Razlozi mogu biti različiti: oluja, živi pesak, morski predatori, vrtlog i drugi...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.