ZABORAVILA DA PEVA: Aleksandra Prijović imala neviđeni kiks na trećem koncertu u Areni Zagreb

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Dec.2023, 23:56

ZABORAVILA DA PEVA: Aleksandra Prijović imala neviđeni kiks na trećem koncertu u Areni Zagreb

Pevačica je napunila još jednu Arenu i priredila noć koje će se, sasvim sigurno, svi dugo sećati. Međutim, koncert je obeležio i kiks koji niko nije očekivao od ove superzvezde.

Pevačica Aleksandra Prijović večeras održava svoj treći koncert u prepunoj Areni Zagreb, od pet koliko je zakazala u okviru turneje "Od istoka do zapada".

Prve dve noći bile su za pamćenje, a i i treća obećava isto. Međutim, na samom početku koncerta Prija je imala kiks >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koji joj se nije dogodio ni na jednom od viđenih koncerata.

Kao i svaki koncert u okviru turneje "Od istoka do zapada", Prija je koncert započela pesmom "Za nas kasno je". Začuli su se prvi taktovi muzike, a Aleksandra je zaboravila da krene da peva, ali se vrlo brzo snašla i ubacila u ritam, prenosi "Republika".

Publika je bila oduševljena i Priju nagradila gromoglasnim aplauzom i ovacijama. Kao i svake noći, među najveselijima bili su članovi njene porodice, koji su došli u Zagreb da je podrže.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.