ZABIO JOJ GLAVU U JASTUK! Marko Miljković TRUDNU Lunu UHVATIO ZA KOSU, a sve jer mu ne NIJE DOPAO ODGOVOR?

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Apr.2021, 19:52

ZABIO JOJ GLAVU U JASTUK! Marko Miljković TRUDNU Lunu UHVATIO ZA KOSU, a sve jer mu ne NIJE DOPAO ODGOVOR?

Komentari se samo nižu...

Luna Đogani i Marko Miljković su na svom Jutjub kanalu objavili nov video, gde se igraju igrice "Ko koga bolje poznaje?".

Kako ovaj mladi par i budući roditelji provode i broje dane do porođaja, sve objavljuju na svom kanalu na internetu, što se njihovim fanovima mnogo dopada i konstantno ih prate, tako je i ovaj video izazvao mnogo smeha kako kod Lune i Marka, tako i kod gledalaca.

U igrici, oni imaju po 10 pitanja, a ko ne >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << zna odgovor, ovaj drugi mu nabije glavu u jastuk sa brašnom.

Tako su se ludo zabavili, ali je Luna imala više prilika da Marku nos nabije u jastuk, pa je on iskoristio jedno pitanje, na koje mu se, kako aže nije dopao odgovor, da joj gurne glavu u brašno.

- Koji broj majice nosim? - bilo je pitanje

- L - rekla je Luna.

- Sad je već XL - rekao je on, a jedno od prethodnih pitanja je bilo i koji je Markov skriveni talenat, na šta je Đoganijeva rekla da on voli da popravlja stvari.

- Ja sam ovde napisao kompjuteri - rekao je Marko.

- Ne dopada mi se ovaj odgovor - smejao se on i gurnuo joj glavu u jastuk.

Kako je izgledala cela ova igrica, pogledajte ispod teksta:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.