ZABILI JOJ NOŽ U LEĐA PRED KRAJ RIJALITIJA! Ana doživela najveću izdaju - trese se, nije joj dobro!

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Maj.2023, 17:30

ZABILI JOJ NOŽ U LEĐA PRED KRAJ RIJALITIJA! Ana doživela najveću izdaju - trese se, nije joj dobro!

Nije se nadala da će zaratiti sa njima!

Ana Ćurčić je razgovarala sa Zoricom Marković i zajedno sa Slađom Lazić prepričala sukob koji je imala sa Miljanom Vračevićem i Žanom Miliković.

- Ja sam njemu rekla da prekidamo svaki kontakt, a onda je Žana umešala, ali sam joj ja zatvorila vrata i ona je prekinula - pričala je Ana.

- Da, da - dodala je Slađa.

- Nakon toga smo Miljan i ja zarataili, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pa se opet umešala Žana i rekla kako ja mafijam, ja majka dvoje dece, sram je bilo. A onda mi je Miljan rekao jednu rečenicu koja je mene baš pogodila - pričala je Ana.

- Ona se tresla, a on joj opet došao ovde, ona se čak i rasplakala - dodala je Slađa.

- Ja sam njemu govorila da me pusti na miru, tresem se, a Žana i Marko se smeju sve vreme. Ona se ponašala kao da njoj ne može niko ništa - dodala je Ana.

- Bila si Zoko u pravu za nju, sve što si rekla o njoj je istina - rekla je Slađa.

Podsećamo, svih ovih meseci u rijalitiju Ana je bila u dobrim odnosima sa Miljanom i Žanom, te niko nije očekivao da će pred kraj "Zadruge" ući u sukob. 

Detaljnije pogledajte u nastavku:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.