ZA VENČANJE DOBILI 50.000 EVRA: Zorica i Gastoz rekli DA, ali se mlada dvoumila, evo oko čega

Izvor: NaDlanu.com, 18.Jun.2016, 18:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZA VENČANJE DOBILI 50.000 EVRA: Zorica i Gastoz rekli DA, ali se mlada dvoumila, evo oko čega

Zorica Dukić i Nenad Marinković Gastoz obavili su ceremoniju venčanja i to u rijalitiju, pred prijateljima, ali i gledaocima Parova.

Kamera je ceo dan pratila pripreme za svadbu, a u jednom momentu je čak Zoričina mama izjavila da su njih dvoje brat i sestra.

Gastozu nije bilo svejedno, dok je Zorica blistala u prelepoj venčanici.Kada su prišli matičaru, mladoženja se preznojavao. Na pitanje da li Nenad želi da se oženi Zoricom, on se uzvrpoljio.
>> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com <<
"Pa kad smo do ovde došli, mislim da bi bio red", rekao je Nenad, dok se Zorica nevoljno nasmejala.Na pitanje da li ona uzima Gastoza, Zorica se smeškala i rekla: "E, pa sad ćemo da vidimo".

Zorica je zadržala svoje i dodala Nenadovo prezime, dok je on zadržao svoje.Dok je bacala bidermajer, on se raspao, a deo njega je čak uhvatila i Vesna Rivas.

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.