ZA TAČNO 15 DANA: Luna je na lekovima, a sada je ŠAPNULA Anabeli NOVU TERAPIJU koju je psiholog prepisao!

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Nov.2018, 11:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZA TAČNO 15 DANA: Luna je na lekovima, a sada je ŠAPNULA Anabeli NOVU TERAPIJU koju je psiholog prepisao!

Kakvo iznenađenje!

Lunu Đogani posetile majka Anabela Atijas i sestra Nina Đogani, a blogerka je mami otkrila da je dobila informacije koje su je neizmerno obradovale.

Luna Đogani već mesecima pije lekove zbog teškog psihičkog stanja u kome se našla nakon kraha veze sa Slobom Radanovićem, zbog čega tokom boravka u rijalitiju redovno ima i razgovore sa lekarima.

Međutim, njoj je sada potvrđeno da će za 15 dana prestati da pije lekove, što >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ju je veoma obradovalo, pa je vest sinoć podelila sa svojom majkom.

Pogledajte rezultate

- Rekao mi je Zoki, za 15 dana prestajem sa terapijom - govorila je presrećna Luna Anabeli, a zatim dodala da su joj razgovori sa psihijatrom mnogo pomogli.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.