ZA SVE ŠTO DOLAZI, NEDOSTAJEŠ! Ana podelila DIRLJIVU fotografiju, pa otvorila dušu! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Maj.2020, 10:10

"ZA SVE ŠTO DOLAZI, NEDOSTAJEŠ!" Ana podelila DIRLJIVU fotografiju, pa otvorila dušu! (FOTO)

Uspomene...

 Pevačica Ana Nikolić često je u žiži javnosti. Često se spekuliše o njenom ljubavnom životu, karijeri, i njenom izgledu koji je dovela maltene do savršenstva. Ipak, iako naviknuta da je uvek vesela i maksimalno sređena na društvenim mrežama, ipak se među njenim najnovijim objavama našao jedan izuzetak.

 Ana je, naime, podelila jednu porodičnu fotografiju gde je ona sa bratom Markom i ocem, a uz fotografiju je dodala stihove pesme Dina Merlina >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << "Nedostaješ".

𝐧𝐞𝐝𝐨𝐬𝐭𝐚𝐣𝐞𝐬 . . 𝐳𝐚 𝐬𝐯𝐞 𝐬𝐭𝐨 𝐩𝐫𝐨𝐬𝐥𝐨 𝐣𝐞 . . . 𝐧𝐞𝐝𝐨𝐬𝐭𝐚𝐣𝐞𝐬 . . . 𝐳𝐚 𝐬𝐯𝐞 𝐬𝐭𝐨 𝐝𝐨𝐥𝐚𝐳𝐢 . . 𝓷𝓮𝓭𝓸𝓼𝓽𝓪𝓳𝓮𝓼 . . 🥀 𝟏𝟏.𝟎𝟓.𝟏𝟗𝟗𝟖 🙏🏼

A post shared by Ana Nikolić (@ananikolicofficial) on May 11, 2020 at 11:22am PDT

- Nedostaješ... za sve što prošlo je... nedostaješ... za sve što dolazi...nedostaješ... - napisala je Ana kojoj i kao i mnogima koji su izgubili nekog bližnjeg, i posle toliko godina, nedostaje otac.

BUJNE GRUDI U PRVOM PLANU! Ceca se opustila kraj bazena, VRELIM snimkom raspametila muškarce! (FOTO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.