ZA SAMO PAR SATI - VANREDNO veče ODLUKE u Zadruzi! Nakon ovoga, zadrugarima će PASTI MRAK NA OČI!

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Jun.2018, 17:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZA SAMO PAR SATI - VANREDNO veče ODLUKE u Zadruzi! Nakon ovoga, zadrugarima će PASTI MRAK NA OČI!

Sprema se neviđeni haos!

Sinoć su u "Zadruzi" održane poslednje nominacije za ovu sezonu. Pevačica Marija Ana Smiljanić jedna je od troje nominovanih zadrugara, zbog toga što je u sredu rano ujutru vređala Boru Santanu na nacionalnoj osnovi, a osim toga, kažnjena je i oduzimanjem tromesečnog honorara.

Zadrugari su sinoć glasali između Kije Kockar i Slobe Radanovića, a najviše glasova za izbacivanje dobio je pevač, koji će sa Marijom Anom i Filipom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Đukićem, koji je dobio najmanje glasova za opstanak od strane publike, odmeriti snage večeras!

Milioni gledalaca večeras će uživo moći da prate izbacivanje iz "Zadruge", nakon čega će biti poznato koji zadrugar će završiti takmičenje u samoj završnici trke za 50.000 evra duge čak devet meseci. Međutim, to nije jedina stvar koja večeras očekuje zadrugare!

Kao što to biva svakog četvrtka, učesnici rijalitija će i večeras biti u prilici da pogledaju snimke nastale prethodnih sedam dana i prisete se svega što su radili i jedni o drugima govorili, a kasnije to najčešće poricali!

Šta će se dešavati večeras, svi jedva čekamo da saznamo!

(VIDEO) KU*VETINO, ŠTA ME GLEDAŠ?! Jeziv okršaj Kije i Lune - ŽENA DA PREBIJE LJUBAVNICU, posle tuče OVO!

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.