ZA SAMO PAR SATI MASKE PADAJU - Karić i Šopićeva OČI U OČI: Suočavanje PRVI PUT nakon raskida

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Jul.2020, 15:34

ZA SAMO PAR SATI MASKE PADAJU - Karić i Šopićeva OČI U OČI: Suočavanje PRVI PUT nakon raskida

Biće ludilo!

Milionski auditorijum imao je priliku da pre tačno 10 dana gleda superfinale "Zadruge 3", kada su se iz Bele kuće iselili svi učesnici najgledanijeg rijalitija.

Iako je rijaliti gotov, publiku i te kako zanima mnogo toga što se dešavalo, kao i šta se trenutno dešava u životima bivših zadrugara, a i večeras će imati priliku da u okviru emisije "Narod pita" sazna baš sve o Ivani Šopić i Stefanu Kariću.

Podsetimo, oni su vezu započeli >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pred kamerama Televizije Pink, a iako su obećavali jedno drugom da će ostati zajedno uprkos svemu, nedavno su stavili tačku na svoju ljubav.

Večerašnji domaćin u emisiji "Narod pita" biće voditelj Milan Milošević.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.