ZA SAMO PAR SATI - ISTINA ĆE KONAČNO ISPLIVATI - Televizija Pink je pozvala OVO DVOJE bivših zadrugara

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Avg.2020, 19:33

ZA SAMO PAR SATI - ISTINA ĆE KONAČNO ISPLIVATI - Televizija Pink je pozvala OVO DVOJE bivših zadrugara

Biće ludilo!

Večeras, odmah nakon emisije "Amidži šou" gledaoci će imati priliku da postavljaju pitanja bivšim zadrugarima u okviru emisije "Zadruga - Narod pita".

Voditelj Dragan Marinković Maca ugostiće večeras Minu Vrbaški i Baneta Čolaka, koji će odgovarati na sva goruća pitanja.

A post shared by Mina Vrbaški (@_mina.official__) on Jul 23, 2020 at 3:16pm PDT

Mina Vrbaški nedavno je raskinula ljubavnu vezu sa Mensurom Ajdarpašićem >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koji se zatim uselio u porodičnu kuću Stefana Karića. Ipak strasti se nisu smirile, s obzirom na to da ga Mina redovno zove. Večeras ćemo imati priliku da saznamo šta će Mina reći nakon ovog turbulentnog perioda.

A post shared by Bane Čolak Official 😬 (@bane_colak) on Jul 26, 2020 at 5:06am PDT

S druge strane Bane Čolak nedavno je objavio kako sluša novu pesmu svoje bivše devojke Ivane Krunić. Da li su se oni možda pomirili, kao i u kakvim je sada odnosima sa Lunom Đogani i Markom Miljkovićem, saznaćemo ove noći.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.