ZA PRVI PUT, OZBILJAN POMAK! Sanja Vučić imala ESTETSKI ZAHVAT - Uklonila ono po čemu je prepoznatljiva!

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Mar.2023, 13:53

"ZA PRVI PUT, OZBILJAN POMAK!" Sanja Vučić imala ESTETSKI ZAHVAT - Uklonila ono po čemu je prepoznatljiva!

Pevačica promenila lični opis!

Sanja Vučić uživa u svojoj novoj ljubavi, ali i vredno radi, te svaka pesma koju izbaci u rekordnom roku osvoji srca publike.

Bivša članica grupe "Hurricane" je sklona promenama imidža, a svoje telo gotovo je dovela do savršenstva.

Putem svog profila na društvenoj mreži Instagram, Sanja je podelila fotografiju na kojoj se može primetiti da je pevačica laserski uklanjala tetovažu koja joj je stajala na >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ramenu, i po kojoj je svima bila upečatljiva.

- Za prvi put, ozbiljan pomak - stoji u objavi.

Da se pevačica tu nije zaustavila, pokazuje i njen sledeći stori.

Iako je dugi niz godina negovala dugu braon kosu i postala prepoznatljiva kao brineta, nedavno je promenila boju i ofarbala se. Publika je imala samo reči hvale za novu med boju, ali Sanji to izgleda nije bilo dovoljno.

Na njenom Instagram profilu, osvanula je fotografija sa novom nijansom i "afro kikicama".  Iako Sanji sve stoji, mnogi su iznenađeni ovolikom promenom.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.