ZA POLA SATA 15.000 EVRA ZA OTVARANJE USTA: Ovi momci bez velike muke zgrću ogromnu lovu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Avg.2022, 18:28

ZA POLA SATA 15.000 EVRA ZA OTVARANJE USTA: Ovi momci bez velike muke zgrću ogromnu lovu!

Novi trend uzima maha!

Među mlađima je zavladao u potpunosti novi trend muzike. Tekstovi su mahom nerazumljivi, ali tu je „dobar bit", koji prati spominjanje skupih automobila, marki garderobe, lake pare.

Veliki broj repera i pevača uglavnom na svojim nastupima tek otvaraju usta pošto se late mikrofona. Njihovi glasovi su u potpuno drugom planu, jedva da se i čuju pored već nasnimljenih.

Devito

Popularni reper Devito brzo je stekao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << obožavaoce širom regiona, međutim često se na nastupima može primetiti kako je njegov glas nasnimljen, dok on u nekim trenucima jedva ispusti glas i nešto „odrepuje“.

Buba i Džala

Isto važi i za dvojac Bubu Korelija i Džalu Brata, koji su takođe među onima koji pevanje prepuštaju svojim brojnim fanovima.

Mili

Reper Marko Milivojev poznatiji kao Mili često peva na plejbek, mada se dogodio ponekad i da uživo zapeva.   Kao i njegovi prethodnici na ovoj listi, međutim, on takođe sjajno zarađuje i nastupi su mu uvek krcati.

Sve više ovaj trend uzima maha na estradi, a pola sata nastupa sličnih izvođača kreće se od 4.000 do 15.000 evra.

Објава коју дели M I L I ® ⚡️🥷🏽🃏 (@miliofficialbebooo)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.