ZA OVO JE KORISTILA CRVENI KONAC IZ JERUSALIMA I SVETO ULJE! Ana progovorila o bajalicama i vradžbinama nad Zvezdanom

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Jun.2023, 12:18

ZA OVO JE KORISTILA CRVENI KONAC IZ JERUSALIMA I SVETO ULJE! Ana progovorila o bajalicama i vradžbinama nad Zvezdanom

Ovo pitanje gledalaca je iznenadilo!

Ivana Šopić je u emisiji "Narod pita" ugostila Aleksandru Nikolić, Anu Ćurčić i Lepog Miću. Gledaoci su imali prilike da se uključe uživo u program i da razgovaraju sa bivšim zadrugarima.

- Zvezdan, Anđela, Zorica, ti i ja, tu smo - rekao je Mića.

- Je l' ja pričam o Zvezdanu? Ja moram da odbranim Zoricu - dodala je Ana.

- Ja ako o nekome imam najgore mišljenje, ja ne pišem >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pesme. Ako je neko moj prijatelj ne meša se u stvari, ali ako je prisutan reaguje. Zorica je sedela sa njim po dva sata, a meni to nije jasno - nastavio je Lepi Mića.

Usledilo je novo telefonsko uključenje i javila se Mira sa Karaburme.

- Mićo, da li si naučio da menjaš baterije? - pitala je ona.

- Nisam, doći ću Vama da promenim baterije - rekao je on.

- Ana, da li ste se odmorili? Juče ste zakasnili kod Nemanje na intervju? Da li ste se smirili? Moram da pitam, pre ulasku u "Zadrugu", bilo je da li ćete da uđete. Vaša kuma se oglasila i rekla da vam je dala crveni konac za Zvezdana kad je išla u Tumane. Da li vam je crveni konac dala uništite Zvezdana ili da ga vratite? - upitala je gledateljka.

- Ne, to je bio za mene. Kad sam izaša iz "Zadruge" on je pukao, ali to je bila i poenta. To je konac iz Jerusalima, ali nije bio za Zvezdana - rekla je Ana.

- Ja sam vas videla da sedite u sobi, kristite se i izvadili ste malu flašicu, mazali ruke i krstili ste se. Šta je to značilo? Dečko iz Slovenije se jednom umio i progledao, a šta je Vama služila voda? - nastavila je da ispituje gledateljka.

- Sveta voda uvek može da se namaže, ne znam šta ste loše u tome videli. Ja ne znam šta je vama to čudno - dodala je Ana.

- Ja mislim da su neke više sile u pitanju - dodala je gledateljka sa Karaburme.

- U redu, ako mislite da sam uljem i crvenim koncem htela da vratim Zvezdana, šta da kažem - poručila je Ćurčićeva.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.