ZA NJU SE GINE: Asmin Durdžić svima stavio do znanja da će se boriti za ljubav Dobrojevićeve

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Okt.2023, 22:42

"ZA NJU SE GINE": Asmin Durdžić svima stavio do znanja da će se boriti za ljubav Dobrojevićeve

Ljubav je jala od svega?

Stanija Dobrojević danas je rešila da na neko vreme stavi tačku na odnos sa Asminom Durdžićem, zbog toga što je poljuljana zbog raznih informacija i tvrdnji o njemu, a pogotovo nakon suočavanja sa njegovom bivšom partnerkom Aneli Ahmić pre dve noći u Eliti, gde ga je ona nazvala "monstrumom".

Kako je klupko nakon toga počelo da se odmotava, u javnost je svaki dan krenuo da izlazi prljav veš iz porodice Durdžić-Ahmić.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
- Od ljubavi se ne živi, ali se za nju gine - napisao je Asmin u svojoj objavi na Instagramu.

Po svemu sudeći Durdžić ne odustaje od Stanije, a da li će ona ostati imuna na njegovo dokazivanje ljubavi ostaje da vidimo.

Podsećanja radi, Asmin je takođe u sukob ušao i sa Anelinom porodicom, te je išao do te mere, da je objavio eksplicitnu fotografiju njene sestre Aneli, a uz sve to "počastio" ju je raznim uvredama i prozivkama.

Inače, Stanija je pre gostovala u emisiji "Premijera" i otkrila da je Asminu uputila teške reči:

- Zvao me je pre sat vremena, vrištala sam na njega. Rekla sam mu da obriše slike moje da ne želim da budem deo polusveta! Gde je dosta, kada je dosta?! Ja nisam glupa ako se pravim da ne vidim i ako ne igram prljavo. Meni je žao samo deteta u ovoj celoj priči. Ili da se sve ovo završi i da sve stane ili nek se tera sa celom ovom lakrdijom od priče i ljudi. On mora da bude čist, to je moj uslov. Meni njegova pljuvačina ne treba. Da se čak i jednog dana pomirimo, najbolje da probamo bez deteta, jer ja nisam jedna od onih koje misle da dete nešto spašava. Kasnije samo može da bude veći problem - izjavila je Dobrojevićeva.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.