ZA NJU NEMA ZIME! Prija iskeširala 70.000 EVRA za dva spota? Snimanje će biti na egzotičnim destinacijama

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Mar.2021, 23:57

ZA NJU NEMA ZIME! Prija iskeširala 70.000 EVRA za dva spota? Snimanje će biti na egzotičnim destinacijama

Hoće da napravi nešto neviđeno do sada!

Folk pevačica Aleksandra Prijović sprema dva nova singla, koja planira da objavi na proleće, a za to navodno planira da iskešira 70.000 evra, kako pišu domaći mediji.

Pevačica planira kadrove za spot da snimi na nekoliko egzotičnih destinacija.

- Prija je samo od autorskih prava od pregleda na Jutjubu zaradila na hiljade evra, pa joj nije problem da toliko uloži i u nove pesme. Dogovor je da se pesme objave >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na leto, jer veruju da će se do tada situacija sa koronom smiriti. Ona želi da napravi nešto novo, što nije viđeno do sada. - govori izvor blizak pevačici.

- Spotovi  će se snimati na lokacijama kao što su Maldivi. Okvirno će sve da košta oko 70.000 evra. Ispostavilo se da su Prija i Filip već letovali u jednom od tih hotela, pa je ona odmah pristala. Krajem aprila bi trebalo da otputuje sa svojim timom, a pesme bi trebalo da budu spremne do juna - priča navodno izvor.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.