ZA MANJE OD TRI SATA zadrugarima će se obratiti ON - Evo ŠTA večeras produkcija sprema: Da li su spremni?

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Maj.2020, 21:08

ZA MANJE OD TRI SATA zadrugarima će se obratiti ON - Evo ŠTA večeras produkcija sprema: Da li su spremni?

Biće uzbudljivo veče!

Sinoć su u "Zadruzi" novinari postavljali pitanja, a u toku izlaganja došlo je do svađe između Lune Đogani i Marka Miljkovića, koji su izašli napolje da bi raspravili, a onda je došlo do pomirenja i sada su ponovo u vezi.

Večeras će u "Zadruzi" po redovnom rasporedu biti održano izbacivanje. Nominovani ove nedelje su Mlađan Jovanović i Anabela Atijas.

Za manje od tri sata, najavljuje se program koji će voditi Dušica Jakovljević, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ako i svake nedelje, a kasnije će se zadrugarima obratiti i Ognjen Amidžić koji je uglavnom zadužen za igricu i izbacivanje.

Anabela je svakako jedan od jačih rijaliti igrača u kući, a nakon njenog ulaska došlo je do nepredviđenog sleda okolnosti, može se reći da je rijaliti zapravo doživeo vrhunac.

Koje od njih dvoje će večeras napustiti "Zadrugu", ostaje da vidimo.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.