Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Mar.2021, 20:54

ZA MANJE OD TRI SATA! Prošle nedelje je bilo ŠEST NOMINOVANIH takmičara, a večeras PRODUKCIJA SPREMA HAOS

Sprema se burna noć!

Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola su ovonedeljni potrčci, koje je izabrao vođa Lepi Mića, a koji su cele nedelje proveli u izolaciji.

Kako je večeras, kao i svakog petka, veče nominacija, tako će neko od njih dvoje biti poslat u izolaciju od strane zadrugara.

Prvo će zadrugari glasati, koga od njih dvoje žele da pošalju u izolaciju i nominuju za izbacivanje.

Obzirom da se priča da se mnogi plaše Miljane Kulić i >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da ako je nominuju da će im se "nakačiti", zadrugari nagađaju da će upravo ona biti prva nominovana.

Nakon što se izabere prvi nominovani, radi se presek glasova, pa će biti odabran i drugi nominovani, ili više njih od strane publike.

To je zadrugar koji je ove nedelje imao najmanju podršku naroda.

Kako u nedeljama za nama bilo više nominovanih od strane publike, a prošlog vikenda čak njih šestoro, možda će i večeras produkcija iznenaditi takmičare, pa više njih bude izabrano da se bore za opstanak u nedelju.

Nakon nominacija, nominovani takmičari će ići u izolaciju, gde će imati pravo da kontaktiraju samo sa vođom, a pravilo je da koriste samo spoljni toalet u dvorištu. Potom sledi igra istine, pa u zavisnosti od toga koliko zadrugari budu iskreni, odlučiće se da li će im produkcija poslati nagradu, pice, kao svakog petka, kada je Igra istine uspešna.

Da li je Ša zaslužio da ga žena ostavi?

Choices Da

Ne

Hvala što ste glasali.

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

rijaliti Zadruga Zadruga uživo vesti Zadruga zadruga Zadruga 1. sezona Zadruga učesnici VIP Tv Pink Zadruga TV Pink TV Pink uživo Pink uživo online stream Zadruga 2 Zadruga 2. sezona Zadruga 3 Zadruga 3. sezona Zadruga treća sezona Zadruga 4 Zadruga četvrta sezona Zadruga live stream Miljana Kulić Lazar Čolić Zola Zadruga nominacije

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.