ZA MANJE OD 3 SATA - večeras PADAJU MASKE - u Belu kuću ulazi ON - zadrugari NISU SVESNI kakav ih HAOS čeka

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Jun.2020, 20:35

ZA MANJE OD 3 SATA - večeras PADAJU MASKE - u Belu kuću ulazi ON - zadrugari NISU SVESNI kakav ih HAOS čeka

Biće veselo...

Kao i svakog četvrta veče, nakon burnog dana u emisiji "Pitanja gledalaca", očekujemo Milana Miloševića, koji će svojim ulaskom u "Zadrugu" započeti emisiju "Gledanje video klipova".

Kao što smo i navikli, večeras će mnogi zadrugari crveneti, kada budu pušteni baš njihovi klipovi koji opovrgavaju "istine", koje su iznosili tokom nedelje.

Podsetimo, Maja Marinković i Marko Janjušević su navodno priznali svoje emocije nakon poligrafa >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << održanog u ponedeljak, kojim je Marinkovićeva dokazala da je sve što je govorila, o odnosima sa košarkašem, istina.

Takođe, porodica Đogani je aktuelna i u samoj žiži interesovanja i vođenja "ratova" kako van, tako i u rijalitiju.

Mina Vrbaški i Mensur Ajdarpašić su na klimavim nogama, ali su se navodno pomirili, a da li tu postoje klipovi koji još nisu prikazani, ostaje nam da vidimo uskoro.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.