ZA MAMOM I TATOM PATIM - Dalila i Dejan se SUKOBILI pa PRIZNAO šta ga najviše MUČI: grize me SAVEST

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Dec.2021, 03:04

"ZA MAMOM I TATOM PATIM" - Dalila i Dejan se SUKOBILI pa PRIZNAO šta ga najviše MUČI: "grize me SAVEST"

Dragojevižka ga i dalje optužuje da izigrava žrtvu.

U toku je emisija ''Pitanja gledalaca'', a voditelj Milan Milošević pročitao je sledeće pitanje Dejanu Dragojeviću:

- Vidi se da voliš i da patiš, zašto lepo ne priđeš Dalili i ne pokušaš- glasilo je pitanje.

- Javi mi se nekad griža savest i neka potreba, ali ne za razgovorom. Netrpeljivost je i dalje tu, i dalje će biti prisutna. Ona će sada da uzme da pokaže moje pravo lice i bla bla >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << bla. Uradio sam šta sam uradio, ne kajem se, ne želim da se objašnjavam. Niti sam ja želeo to, ali mi se ovde prati svaki korak, da li gledam, dal ću otići u pušionicu ili napolju na cigaru, ali neka tumači to kako hoće, neka vreme pokaže - rekao je Dejan.

Dalila Dragojević je podignuta kako bi iznela svoje mišljenje, pa je tom prilikom ukratko rekla:

Izgubiće ulogu žrtve ako to uradi - rekla je Dalila.

Lepi Mića je sledeći dobio reč:

Ima pravo da boli koliko hoće. Ponavljam, njega je izdala žena, ne bilo ko drugi, žena koju je voleo najviše na svetu, e to sad što nas ovde stresira i košta, to je naš problem. Njegove prijatelje je zabolelo to što se on obratio meni. Ajmo da budemo malo realni, znam da neko to ovde prima k srcu, boli me kur*c. Rekao sam mu da se usresredi prema porodici, ali on pokušava na sve načine da joj priđe. Oni ne mogu jedno bez drugog. Jeste tako, ali je Dalila prva prišla njemu - rekao je Mića.

Za mamom i za ocem svojim patim - dobacila je Dalila.

- Ona se kaje zbog onoga što je ona uradila. Pa ko je prišao Dejanu u garderoberu? Pa Dalila. Što onda bežimo od činjenice? Ja ne branim Dalilu, ali ovde imamo čudne stvari. Među njima nisu stvari čiste - rekao je Mića.

Marko Janjušević Janjuš je sledeći bio podignut:

- Jel se slažeš sa Dalilom - pitao je Milan.

- Dejan Dragojević pet godina zadnjih, postoji samo jedna žena. Ja ti tvrdim sada jednu stvar, da izađemo napolje, Dejan bi se video sa Dalilom negde gde nema nikoga. Od tog trenutka bi njihov problem bio još veći i bol još veća. Tek će sad da dolazi ono. On sada razmišlja da nema ništa više, on tako razmišlja. Najlakše je reći zabole te ku**c i ostalo, ali ovo su stvari koje su za celi život. Dokle god živiš razmišljaćeš o tim stvarima. Ona što kaže, to je njeno mišlljenje. Ovo govori da nije iskreno to što je pričala, ja ne mogu da verujem da dođe i da ga prska. Složili smo se da on ima pravo sve da priča - pričao je Janjuš.

- Boli me kur*c šta pričate - rekla je Dalila.

U video-prilogu pogledajte detaljnije:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.