ZA 6 SATI STIŽE U ŠIMANOVCE! Sprema se NEVIĐENI HAOS - nju su BAŠ SVI ČEKALI! Žurka u Zadruzi, a prvo...

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Mar.2021, 17:02

ZA 6 SATI STIŽE U ŠIMANOVCE! Sprema se NEVIĐENI HAOS - nju su BAŠ SVI ČEKALI! Žurka u Zadruzi, a prvo...

Bićete prilepljeni za male ekrane

Kao i svakog utorka, uzbuđenja u rijalitiju "Zadruga 4" će krenuti nešto kasnije nego ostalih dana u sedmici - nakon emisije "Amidži šou".

U Pinkov studio u Šimanovcima, odmah pored rijaliti imanja, večeras dolaze specijalni gosti - aktuelni zadrugari Tara Simov i Nenad Aleksić Ša, ali i diskvalifikovani rijaliti učesnik Miki Đuričić i Stanija Dobrojević, koja je trebalo da bude redovni član ove sezone >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << "Zadruge".

Tara i Ša su glavna tema javnosti, te verujemo da će voditelj Ognjen Amidžić izvući iz njih sve što može o tajnoj ljubavi koja već mesecima traje, iako su je ozvaničili tek nedavno.

Za Staniju Dobrojević se pojavila priča da je verena, što ona nije želela da demantuje, ali ni da potvrdi. Da li će otkriti srećne vesti, ostaje da vidimo.

Miki Đuričić dugo nije bio pred kamerama i gotovo se ništa o njemu ne zna, da li će i on imati neke važne novosti, videćemo za par sati u emisiji. Program počinje u u 22:30 časova.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.