X Factor Adria: Željko poručio momcima iz Highway trio - Bio bi greh da se ne nađete u Areni! VIDEO

Izvor: Svet plus, 14.Jun.2015, 23:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

X Factor Adria: Željko poručio momcima iz Highway trio - Bio bi greh da se ne nađete u Areni! VIDEO

Pred samo finale, slušamo velike hitove u emisiji X Factor Adria. Izvandredni takmičari bore se za svoje mesto koje će značiti - pevanje pred punu Konbank Arenu!

Grupa Highway trio nastupila je hitom ''Par godina za nas'' legendarne grupe EKV, a žiri se složio da je baš ovo njihov najbolji nastup. U svom stilu, fenomenalni kao i uvek, odneli su predobre komentare žirija.

''Vi niste avion koji leti na tuđim pesmama. Ovog trenutka su ljudi u dvorani koji se raspituju >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << za vas i vaše pesme'', otkrio je Massimo. ''Vi ste me naterali da slušam Katarinu Veliku. Vi morate da nastavite da pišete pesme jer vi ste ODLIČNI'', poručio im je njihov mentor Tonči.

Highway trio u prošloj emisiji X Factor Adrie nastupio je autorskom pesmom za šta smatra i publika i žiri da je velika hrabrost.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.