“Windows 10″ već sada na preko 50 miliona uređaja?

Izvor: Svet, 16.Avg.2015, 17:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

“Windows 10″ već sada na preko 50 miliona uređaja?

Više od dve nedelje je prošlo od lansiranja Windowsa 10, a izgleda da se broj instalacija novog operativnog sistema duplirao od poslednih objavljenih informacija.
Prema nezvaničnim informacijama, koje dolaze od strane sajta WinBeta, Windows 10 se sada nalazi na preko 50 miliona uređaja koji rade pod Windows 10 operativnim sistemom. Iako ovo deluje kao veliki broj, Majkrosoft je još uvek daleko od planiranih milijardu uređaja sa Windowsom 10. Kompanija je ovaj cilj zacrtala u naredne dve do tri godine.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

“Windows 10″ već sada na preko 50 miliona uređaja?

Izvor: Scandal.rs, 16.Avg.2015

Više od dve nedelje je prošlo od lansiranja Windowsa 10, a izgleda da se broj instalacija novog operativnog sistema duplirao od poslednih objavljenih informacija...Prema nezvaničnim informacijama, koje dolaze od strane sajta WinBeta, Windows 10 se sada nalazi na preko 50 miliona uređaja koji rade...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.