WE ARE YOUR FRIENDS - Pogledajte finalni trejler VIDEO

Izvor: Svet plus, 27.Jul.2015, 11:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

WE ARE YOUR FRIENDS - Pogledajte finalni trejler VIDEO

Ovoga leta u bioskopima pogledajte kako nastaju ultimativni klubski hitovi (i poslušajte najnovije)! WE ARE YOUR FRIENDS je film za sve ljubitelje elektronske muzike, fenomenalnih klubskih izlazaka i najboljih provoda u životu!

Pokaza će vam gde i kako nastaju hitovi elektronske glazbe, a usput će vas odvesti na najbolje žurke losanđeleskih klubova. "We Are Your Friends"najavljivan je kao film koji će obeležiti generaciju i osvežiti filmsku industriju sjajnim filmsko-muzičkim >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << proizvodom , a sniman je u najpoznatijim klubovima Los Andjelesa. Poznati DJ-i koji su sarađivali na filmu su Nicky Romero, Dillon Francis i Alesso, koji je glavnoga glumca Zek Efrona učio tajnama DJ-inga  kako bi se što  bolje snašao u ulozi.

Radnja filma vrti se oko 23-godišnjaka koji je upravo završio fakultet i suočava se s najvećom životnom dilemom — igrati na sigurno i odlučiti se za kancelarijski  “9-do-5” posao, ili slediti svoj san i uložiti sve kako bi se kao DJ probio u nemilosrdnoj muzičkoj  industriji. Obzirom da je film najavljivan kao najbolja žurka  pre završetka leta, čini se da je ipak bolje slediti svoj san.

WE ARE YOUR FRIENDS u bioskopima  pogledajte od  27. avgusta u distribuciji Blitz film-a, a osim u muzici uživajte i u atraktivnim pojavama mladih glumaca Zeka Efrona  i Emili Ratakovski.

Nastavak na Svet plus...






Povezane vesti

WE ARE YOUR FRIENDS: Predstavljamo vam finalni trejler

Izvor: NaDlanu.com, 27.Jul.2015

WE ARE YOUR FRIENDS je film za sve ljubitelje elektronske muzike, fenomenalnih klubskih izlazaka i najboljih provoda u životu! Pokaza će vam gde i kako nastaju hitovi elektronske glazbe, a usput će vas odvesti na najbolje žurke losanđeleskih klubova...We Are Your Friends najavljivan je kao film...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.