Vuk i Ana ipak zajedno?!

Izvor: Svet, 27.Dec.2019, 12:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vuk i Ana ipak zajedno?!

Priče da su glumac Vuk Kostić i Ana Mihajlovski u vezi kruže već nekoliko dana, a nakon što su njih dvoje uporno ćutali, rešili su oboje da se oglase i potvrde – u istom danu.
Naime, prvo se oglasio Vuk koji je objavio sliku nastalu tokom video poziva sa Anom, budući da je ona trenutno sa bivšim suprugom i ćerkom u Americi, što je odjeknulo u medijima kao potvrda toga da su u vezi.
Nešto malo ranije, oglasila se i Ana iz daleke Amerike na svom profilu na Instagramu, >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << čime je takođe potvrdila vezu sa glumcem.
Ma, ko bi njega mogao da ostavi?? Pa on je najcool čovek na svetu! Eto, i to sam vam rešila, ‘ajmo sad da se zaustavimo, pliz… Nova godina je uskoro, vreme ljubavi i sve to… P.S. Volim te – napisala je Ana.

I više nema nagađanja, sve je jasno kao dan – Ana i Vuk su u ljubavi, a nakon ove voditeljkine poruke izgleda da emocije nisu bezazlene.
Evo i kako je Vuk potvrdio glasine, istog dana kada i Ana:

svetsvet
The post Vuk i Ana ipak zajedno?! appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.