Vuk Mob POKUŠAO DA SE UBIJE - Ispričao jezivu ispovest: Seo sam u kola, dao gas do daske i pustio volan

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Jan.2024, 10:18

Vuk Mob POKUŠAO DA SE UBIJE - Ispričao jezivu ispovest: "Seo sam u kola, dao gas do daske i pustio volan"

Nije mogao da podnese gubitak oca, pa je imao mračne misli.

Vukadin Gojković, poznatiji kao Vuk Mob, gostovao je u jednom podkastu i tom prilikom je otvorio dušu o najtežim životnim momentima, danu kada je ostao bez oca, o svom odnosu s bivšom verenicom, kao i o ćerkici zbog koje je odlučio da živi.

Tokom ovog intervjua Vuk Mob je izjavio da je pokušao da se ubije, nakon smrti njegovog oca.

Kakav si bio đak u školi?

- U osnovnoj, povučen >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i asocijalan. Nisam imao mnogo drugara, ali se moje detinjstvo nije mnogo razlikovalo od detinjstva mojih vršnjaka, iako je moja porodica bila imućnija od ostalih sa kojima sam se družio. U srednjoj sam bio problematičan! Promenio sam čak tri srednje škole, a iz jedne sam bio i izbačen. Prvo pijanstvo se desilo u tom periodu... Nekako sam uspeo da je završim, ali sam posle upisao višu školu, dao razliku ispita i diplomirao ekonomiju. Na kraju sam i magistrirao.

Da li si od malih nogu znao da je muzika tvoj poziv?

- Da. Prvu pesmu sam napisao i snimio na kasetofonu, ne sećam se preko čije trake sam presnimio glas. Izbacio sam je 2009. godine sa Rastom i Kajom Ostojić. Nikada nisam mislio da ću se od toga obogatiti, sve je išlo iz srca.

Kažu da život svakog repera prate žene, alkohol i droga?

- Ja se nikada nisam drogirao, čak ni probao. Jesam jednom dim trave, ali nikada ništa više od toga. Bilo je ponuda na svakom nastupu, uglavnom od vlasnika klubova, ali me to nije zanimalo. Kada su žene i alkohol u pitanju, tu nisam znao da se kontrolišem, dok nisam upoznao Oliveru.

Zbog čega ste se tačno rastali Olivera i ti?

- Svega je tu bilo, ali moram da kažem da je laž sve što je u medijima tada izlazilo o nama. Niti sam ja nju prevario, niti je ona mene, samo se desilo mnogo stvari u tom trenutku koje ja nisam mogao da podnesem. Ja sam bio taj koji joj je rekao da se skloni od mene. Smrt oca je nešto sa čim sam se dugo borio i bio sam jako loše psihički, čak sam sebi pokušao da oduzmem život.

Kako se to desilo, zbog čega si to poželeo?

- Ne znam kako, mnogo sam pio... Jedno veče sam bio "duboko u flaši", seo sam u auto, dao gas do daske i pustio volan. Nisam mario za sebe i nisam mislio ni na šta u tom trenutku. Ali onda mi je pred očima blesnula slika moje ćerke i života koji je čeka. Nisam želeo da odrasta bez očinske figure.

Da li si spavao sa nekim svojim fanom?

- Uf, jesam. To uglavnom bude posle nastupa. One dođu da se slikaju... Ispoštujem sve, neku malo manje, neku malo više (smeh).

Da li ti šalju intimne fotografije na Instagram?

- Šalju sve i svašta, najviše intimne delove tela. To sve bude na foru: "Kako ti se dopada? Hajde dođi..." I ja odem, šta ću, slab sam na žene.

Da li se plašiš samoće i planiraš li još dece?

- Nikada neću biti sam, tu je moja ćerka, ona je ceo moj svet. Ali u jedno sam siguran, Teona nikada neće imati polubrata ili polusestru! Da li će imati rođenog brata ili sestru, ostaje nam da vidimo.

Zbog čega ste ti i Tijana Em raskinuli?

- Tijana je fenomenalna devojka, mi se nismo nijednom posvađali za tri meseca. Intimni odnosi su nam bili odličan i sve je funkcionisalo, ali problem je opet bio u meni. Kada počnem da se vezujem za nekog, odmah prekidam. Ne znam kada će to proći, ali za sada je tako.

Šta ti se najviše dopalo na njoj?

- Tijana je prezgodna i savršeno građena, ali ako me baš teraš da nešto izdvojim, onda je to njena zadnjica.

Srbija Danas/Informer/Prenela I.S.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.