Vuk Kostić je osim Jelisavete Orašanin, bio u vezi i sa OVOM LEPOM koleginicom: Posle predstave su se zaljubili!

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Avg.2021, 18:48

Vuk Kostić je osim Jelisavete Orašanin, bio u vezi i sa OVOM LEPOM koleginicom: Posle predstave su se zaljubili!

Emotivna priča započeta na sceni...

Glumac Vuk Kostić godinama unazad važi za jednog od najpoželjnijih neženja. Iako je bio veren, glumac nikada nije stao na ludi kamen. Njegova veza sa Jelisavetom Orašanin, punila je medijske stupce, ali malo ko zna da je pre nje voleo još jednu koleginicu.

Kostić je, naime, tokom studija zavoleo koleginicu Bojanu Stefanović, sa kojom je bio u vezi četiri godine.

- Pre zaljubljivanja, u više navrata igrali smo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << parove u raznim predstavama. U jednoj je glumio mog momka koji ide u vojsku, pa smo se čak i ljubili, u "Viktoru" je morao da me ispipava, pa mu je bilo strašno neprijatno. Ne zato što je stidljiv, već je pošten, pa neće da zloupotrebi situaciju. Profesorka je bukvalno morala da ga tera. U istoj toj predstavi je posle, kada smo se smuvali, počeo tako bezobrazno da me hvata da nisam znala kako da reagujem - ispričala je Bojana 2004. godine u intervjuu za magazin "Gloria".

Nakon Bojane, uplovio je u vezu sa javnosti nepoznatom devojkom, Anom, sa kojom je bio i veren. Ljubav je trajala godinu dana, a veridba se, kako su tada pisali mediji, desila u jednom beogradskom hotelu kada je glumac pitao tadašnju izabranicu da se uda za njega.

Međutim, posle nekog vremena njih dvoje su se rastali. Svako je krenuo svojim putem, Ana se više ne pojavljuje u medijima.

Posle nje Vuk je bio u vezi sa koleginicom Jelisavetom Orašanin, ali i voditeljkom Anom Mihajlovski.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.