Vujadin Savić NIJE PRVI DEČKO Mirke Vasiljević, o NJEMU nikad ne voli da priča: To mi je degutantno

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Jul.2021, 07:57

Vujadin Savić NIJE PRVI DEČKO Mirke Vasiljević, o NJEMU nikad ne voli da priča: "To mi je degutantno"

Uvek izbegava tu temu

Mirka Vasiljević već punu deceniju uživa u porodičnoj idili sa nevenčanim suprugom Vujadinom Savićem, sa kojim čeka četvrto dete.

Njihova ljubav traje još od srednjoškolskih dana i važi za jednu od najlepših među poznatim parovima.

- Vujadina znam od druge godine, jer sam zimovala sa roditeljima na Zlatiboru, a njegovi tamo imaju vikendicu, pa smo se zajedno igrali u parku. Potom, trenirala sam folklor u istoj osnovnoj školi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u koju je on išao, pa smo se tamo viđali. Išli smo zajedno i u srednju školu i za mene je on oduvek bio dečak iz mog detinjstva. Prepoznali smo se u tome što smo se oboje odmalena odricali mnogih stvari zarad karijere. Putevi su nam se preplitali i kada smo to želeli i kada nismo - ispričala je glumica jednom prilikom.

Međutim, Vujadin nije bio prvi Mirkin dečko, a o tom periodu života glumica ne voli da priča.

Mediji su pre nekoliko godina pisali da je, pre nego što su se Vujadin i Mirka zavoleli, ona bila u vezi s Lazarom Kosmajcem, sinom pokojnog Dragoslava Kosmajca.

A post shared by Vujadin Savic (@savicvujadin)

- Uvek rado odgovaram na pitanja koja se tiču mog posla i ona koja su u vezi sa suprugom i decom. Međutim, ne želim da pričam o nečemu što je deo moje prošlosti i što se dešavalo u srednjoj školi. Nije da izbegavam da pričam o tome jer sam posebna, već je to totalno degutantno - bila je iskrena Mirka kada je upitana da prokomentariše navode o prvoj ljubavi.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.