Vremešni glumac Šon Koneri je nezasit u krevetu?!

Izvor: Poznati.info, 25.Avg.2013, 17:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vremešni glumac Šon Koneri je nezasit u krevetu?!

Osamdesetčetvorogodišnja slikarka Mišelin Koneri nahvalila je ljubavničke veštine godinu dana mlađeg supruga, glumca Šona Konerija, objasnivši da je nezasit u krevetu.

rancuskinja je otkrila da škotski glumac nije škrt u vođenju ljubavi. Prisetila se kako je izgledalo kada su prvi put stupili u intimne odnose.

- Dočekao me je go u svojoj sobi. Skinula sam kaiš i počela blago da ga udaram. Onda me je poljubio kao gladna životinja. Nikad pre nisam >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << osetila takvu energiju – rekla je Mišelin za francuski časopis “Gala”.

Supružnici, koji su u braku 38 godina, upoznali su se 1972. u Maroku u Mohamedia golf klubu. Koneri je tada još bio u braku sa pokojnom australijskom glumicom Dajanom Kilento.

Izvor: Blic.rs

Nastavak na Poznati.info...






Povezane vesti

Šon Koneri je nezasit u krevetu

Izvor: Vesti-online.com, 25.Avg.2013

Supruga škotskog glumca Šona Konerija otkrila je kako je zavedena za manje od 24 sata nakon što su se prvi put videli. Dočekao je go u sobi i poljubio je, kaže, poput gladne životinje...I dalje je šmeker: Šon Koneri  ..Slikarka Mišelin Koneri (84) nahvalila je ljubavničke veštine godinu dana...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.