Vreme je za rastanak: Koldplej najavio svoj poslednji album (video)

Izvor: Svet, 07.Nov.2015, 18:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vreme je za rastanak: Koldplej najavio svoj poslednji album (video)

Britanska rok grupa Koldplej obelodanila je da će svoj sedmi, moguće i poslednji album objaviti 4. decembra.
Kako prenosi BBC, slavni bend je ranije najavio da bi to mogao da bude album s kojim će okončati zajedničku karijeru, “završetak nečega”, kako je to opisao frontment grupe Kris Martin.
Novi album nosi naslov “A Head Full of Dreams”, a njegov prvi singl “Adventure Of A Time” danas je premijerno predstavljen na Radiju BBC.
Svi prethodni albumi Koldpleja >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << dospeli su na prvo mesto britanske top liste. Prošlogodišnji, melanholični “Ghost Stories” bio je četvrti najuspešniji album u 2014. u svetu, sa preko 3,7 miliona prodatih kopija.
Članovi grupe su rekli da je novi album “mnogo razdraganiji i veseliji”.
“To je zvuk koji govori o nama kao slobodnim i srećnim ljudima, zahvalnim što smo deo grupe”, naveli su oni.
Na albumu “A Head Full of Dreams”, koji je sniman u Kaliforniji i Londonu, gostuju Bijonse, Noel Galager i Tov Lo.
Britanski muzičari su najavili i turneju na koju će krenuti “početkom iduće godine”, ali će pre toga održati nekoliko manjih koncerata kako bi promovisali svoj novi materijal.
width="462" height="260" frameborder="0" allowfullscreen="allowfullscreen">

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vreme je za rastanak: Koldplej najavio svoj poslednji album (video)

Izvor: Scandal.rs, 07.Nov.2015

Britanska rok grupa Koldplej obelodanila je da će svoj sedmi, moguće i poslednji album objaviti 4. decembra...Kako prenosi BBC, slavni bend je ranije najavio da bi to mogao da bude album s kojim će okončati zajedničku karijeru, “završetak nečega”, kako je to opisao frontment grupe Kris Martin...Novi...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.