Vreme je za ludu žurku uz zavodljivu Editu Aradinović ove srede u klubu Kasina!

Izvor: Svet, 19.Feb.2020, 12:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vreme je za ludu žurku uz zavodljivu Editu Aradinović ove srede u klubu Kasina!

Najbolji klub Kasina bira samo najbolje izvodjače. I ove srede na svoju scenu dovodi prelepu i zavodljivu Editu Aradinović.
Edita je fantastična, harizmatična i prezgodna pevačica koja je mnoge osvojila svojim izgledom, ali i sjajnim pevanjem.
Kupite SCANDAL! Šok paparazzo: OVO JE VERENIK MILICE PAVLOVIĆ! Otkrivamo od čega boluje: BRENI SE KRIVE ŠAKE DOK DRŽI MIKROFON! Dragana KRIJE PROŠLOST SA MARKOM MILJKOVIĆEM! (VIDEO) Danijela Karić otkriva detalje >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << – OVO je pravi RAZLOG RAZVODA Karleuše i Bojana!
Đoković ostavlja reket i uzima mikrofon u ruke? Jelena i Novak izašli zajedno na scenu pa zapevali!
Neverovatnu energiju koju ima ova pevačica koristi da gde god se pojavi napravi provod za pamćenje.








View this post on Instagram















Room☄️
A post shared by editta (@editaaradinovic) on Nov 30, 2019 at 6:40am PST


Petak je rezervisana za jedan od najpopularnijih bendova na našim prostorima.Ok bend biće zadužen da priredi beogradskoj publici veče za pamćenje. Gosti popularnog kluba biće u prilici da uživaju u najvećim hitovima Ok benda, koji će sjajnim repertoarom prirediti nezaboravno veče.
Ukoliko želite da uživate u vrhnskoj muzici i đuskate do zore Kasina je mesto idealno za vaš sledeći izlazak. A već naredne nedelje vas oćekuju Mirza Selimović kao i Coby i Senidah
SvetSvet
The post Vreme je za ludu žurku uz zavodljivu Editu Aradinović ove srede u klubu Kasina! appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.