Vredna Cecina kći: Anastasija pokazala kako se sređuje kuća! (foto/video)

Izvor: Svet, 06.Avg.2016, 15:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vredna Cecina kći: Anastasija pokazala kako se sređuje kuća! (foto/video)

Anastasija Ražnatović ovih dana odmara u Crnoj Gori, ali sudeći po njenom najnovijem statusu na Instagramu, Cecinu ćerku grize savest što umesto da radi nešto korisnije ona uživa u moru i suncu.
Anastasija se požalila pratiocima da je vreme za veliko spremanje kuće…

Fanovi nisu gubili vreme već su je zasuli pohvalama što vredno učestvuje u svim kućnim poslovima, ali još više pozitivnih komentara Cecina ćerka je dobila na račun svoje duhovitosti.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << /> Ali, dok ne krene veliko spremanje kuće kod Ražnatovića, Anastasija je pokazala kako se ona sređuje na plaži:

L❤️ve this snapchat filter
A video posted by A N A S T A S I J A (@raznatovicanastasija) on Jul 31, 2016 at 9:25am PDT

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

(FOTO) CECINA ĆERKA KAO DOMAĆICA: Anastasija pokazala kako se sređuje kuća

Izvor: Kurir, 06.Avg.2016

...Naime, Ražnatovićeva se požalila svojim pratiocima da je vreme za sređivanje kuće.."Već tri dana hvatam zalet za generalno sređivanje kuće nego me zeza to što s plaže ne mogu da dohvatim usisivač" glasi poruka koju je Anastasija objavila..Autor: Foto: Printscreen Instagram,EPK

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.