Vređala mi je MRTVOG OCA Dalila Dragojević stavljena na STUB SRAMA - Zbog ovoga govore da je loš čovek

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Feb.2024, 16:45

"Vređala mi je MRTVOG OCA" Dalila Dragojević stavljena na STUB SRAMA - Zbog ovoga govore da je loš čovek

Kao i uvek, bez dlake na jeziku i imalo zadrške, prokomentarisala je svaku temu koja je se tiče.

Zorica Dukić, nekadašnja omiljena rijaliti učesnica i pobednica prve sezone "Parova" oduvek je bila bez dlake na jeziku, a mnogi pamte njene sukobe iz rijalitija sa brojnim učesnicima. Iako je posle pobede u prvoj sezoni, ponovo ušla u rijaliti, nakon nekoliko godina je odlučila da obustavi svoju rijaliti karijeru, povuče se iz medija i javnosti, te započne novi život. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Ipak, imali smo priliku da je ponovo vidimo pred televizijskim kamerama nakon duže pauze, kada je svojim gostovanjem prokomentarisala i goruću temu, večiti sukob i rivalstvo koje ima na relaciji sa Dalilom Dragojević.

Nakon što je novinar vešto upitao "kraljicu rijalitija" da prokomentariše mišljenje o Dalili nakon ovoliko godina, ona je rekla sledeće:

- Je l' baš moramo o njoj? Mišljenje o njoj mi je, nikakvo! - odmahnula je glavom Zorica.

Na pitanje da li je Dalila uopšte vredna pomena, Zorica je bila ponovo izričita i direktna.

- Mišljenje o njoj mi je nikakvo! Sve u životu može da se ispravi, osim da si loš čovek. Ja njoj nisam pominjala pokojnog oca, ona meni jeste. Ne bira ona sredstva i još jednom bih podvukla, mišljenje o njoj mi je, nikakvo - rekla je Dukićeva, sa čime se saglasila nekolicina ljudi u komentarima ispod videa.

Iz priloženog zaključujemo da je njihov sukob ipak nešto što se ne može premostiti... Barem ne u ovom trenutku.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Srbija Danas/Youtube/Preneo A.R.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.