Vratio se posle 7 leta i svađe sa Karleušom: Taja iz Insomnije OTKRIO TAJNU njenog koncerta na Ušću

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Mar.2017, 16:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vratio se posle 7 leta i svađe sa Karleušom: Taja iz Insomnije OTKRIO TAJNU njenog koncerta na Ušću

Nemam razloga da se nekome pravdam...

Bosanski pevač Mirza Hamzić, 2010. godine snimio je duet "Insomnia" sa pevačicom Jelenom Karleušom i ubrzo se povukao iz javnog života

Nakon sedam godina odsustva medijske i estradne ilegale Mirza je snimio novu pesmu "Sve bih s tobom ponovo" za "Grand" produkciju i progovorio o sukobu sa Jelenom Karleušom.

- Ona ima svoj put, ja imam svoj put. Spojila nas je ta poslovna saradnja. Ja nikome ništa ne zameram, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << niti krivim bilo koga. Ni sebe, ni medije, ni tu ženu. Imali smo super saradnju. Pesma je napravila veliki uspeh, bila je veliki hit i ostala i dan danas. To je njen najveći hit u karijeri. Gde god da se pojavi peva tu pesmu i ljudi reaguju ekstra. Ja na to što je bilo gledam sa pozitivne strane - rekao je Mirza u emisiji "VIP 35" i otkrio jedan detalj u vezi sa njenim koncertom koji je održala na Ušću 2013. godine o kojem se i danas vode velike polemike u srpskoj javnosti:

- Nemam razloga da se nekome pravdam, ali ja sam pre nekoliko godina bio gost na njenom koncertu na Ušću. To mnogi medii ne znaju. Pevati pred toliko ljudi za mladog pevača iz Bosne nije mala stvar. Jedini sam ja bio gost na njenom koncertu i Saša Matić - otkrio je Hamzić.

Podsećamo, sukob između Mirze i Jelen nastao je, prema pisanjima medija, zbog toga što Karleuša ovog pevača nije pozvala na svoj koncert u beogradskoj Areni, a samo nekoliko meseci ranije snimila je sa njim duet. Izgleda su se Mirza i Jelena u međuvremenu pomirili, a da javnost za to nije znala.

Pogledajte kako Mirza danas izgleda i saznajte čime se bavio poslednjih godina.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.