Vratilo mi se sve, slab sam na tebe! Janjuš PLANIRA BEKSTVO - Ne može da podnese emocije (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Nov.2020, 13:44

"Vratilo mi se sve, slab sam na tebe!" Janjuš PLANIRA BEKSTVO - Ne može da podnese emocije (VIDEO)

Priznao sve!

Bivši ljubavnici, Maja Marinković i Marko Janjušević Janjuš, već danima se svađaju u Beloj kući. Sada su se strasti malo smirile pa su ozbiljno razgovarali o svojim emocijama.

- Ja ne mogu ovde bez tebe, vratilo mi se sve iz Zadruge 3. Uspeo sam da te zaboravim u jednom momentu, a onda mi se sve vratimo kada si ušla. Ja nisam karakter, ne mogu da te gledam da ovde plačeš svakodnevno, a ne mogu ni Krunu, ona ne može da me pogleda. Ovo više nije >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << šala. Ja sam svestan koliko ti mene voliš, ali znaš i sama kakav smo mi odnos imali, znaš da sam povredio jednu stranu i šta se sve dešavalo, ko je sve učestvovao. Vratile su mi se emocije prema tebi, ali ja to ne mogu da izdržim, nije dobro, ni sa tvoje, ni sa moje strane. Ovo je mučenje, veliko mučenje, svega i svih mi je žao. Ja ovde ne mogu da se sklonim od tebe, mi smo osuđeni ovde jedno na drugo. Plašim se svega ovde, ali nemam recept da sve izdržim - govorio je Janjuš.

- Dođi ovde, kod mene, nije ni meni dobro - rekla mu je Maja.

- Ja sam slab na tebe i ne mogu sve ovo da izdržim. Izlazim ovde bez dinara, ostavljam i stvari i sve, ne mogu ovo - nastavljao je Janjuš.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

OVO JE LUKSUZNA VILA EMINE JAHOVIĆ U ISTANBULU Svuda cveće, a pogled OSTAVLJA BEZ DAHA (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.