Vratile su se: Sia ima novu pesmu, a Maddie je zvezda u njemu

Izvor: Tracara.com, 21.Mar.2016, 22:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vratile su se: Sia ima novu pesmu, a Maddie je zvezda u njemu

Sia i mlada plesačica ponovo udružuju snage (foto: Screenshot) Kada se ponovo spoje Sia i Maddie Ziegler, znate da će rezultat biti sjajan. Australijska pevačica danas je izbacila novi singl koji nosi naziv Cheap Thrill, a 13-godišnja plesačica je zvezda u njemu. U bezbojnom trikou i prepoznatljivoj crno-beloj perici, njena neverovatna kreografija ponovo je u centru spota, pre nego što se u narednom periodu posveti obavezama u žiriju plesnog takmičenja So you think you can dance junior. Nova >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << pesma je jedna od numera sa Siinog novog albuma, This is acting, a zanimljivo je da je pesma prvobitno bila namenjena Rihanni. Poslušajte kako zvuči nova Sia i kako je Maddie ponovo dočarala emociju svojim plesom.

Nastavak na Tracara.com...






Povezane vesti

Snajka i svekar udružuju snage: Severina i Keba prave duet?

Izvor: Tracara.com, 22.Mar.2016, 22:06

Srećna porodica (Foto: Instagram) Jedna od najvećih zvezda regiona Severina otkrila veoma interesantne stvari iz privatnog života i donosa sa porodicom Kojić. “Pevala bih Kebine pesme na nastupima. Na koncertu u Novom Bećeju priredila sam mu iznenađenje, nije znao da ćemo ga izvesti na binu....

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.