Vraćaju se Molder i Skali: Popularna serija Dosije X dobija novu sezonu!

Izvor: Svet plus, 21.Apr.2017, 16:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vraćaju se Molder i Skali: Popularna serija Dosije X dobija novu sezonu!

Fanovi i ljubitelji mega popularne naučnofantastične televizijske serije ''Dosije X'' imaju razloga za radovanje, jer su čelnici Foxa dali zeleno svetlo za snimanje nove sezone.

Ljubitelji paranormalnih aktivnosti i NLO moći će ponovo da uživaju u seriji "Dosije X" pošto će, prema najavama iz "Foksa", biti snimljen novi serijal. "Foks" je naveo da se Dejvid Duhovni i Džilijan Anderson vraćaju kao Molder i Skali. Novih 10 epizoda biće emitovano tokom predstojeće tv sezone 2017/2018.

Serija je snimana od 1993. do 2002. godine. Potom se sa šest epizoda vratila na ekrane 2016. Izvršni producent serije je Kris Karter, navodi AP, prenosi B92.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.