Vraća se na TV: Ani Mihajlovski bivši muž poklonio emisiju!?

Izvor: Svet, 14.Sep.2011, 18:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vraća se na TV: Ani Mihajlovski bivši muž "poklonio" emisiju!?

naslov: 
Vraća se na TV: Ani Mihajlovski bivši muž "poklonio" emisiju!?



Ispod naslova: 
 



excerpt: 
Ana Mihajlovski će se pojaviti na Pinku, u autorskom projektu za koji ju je angažovao Goran Stamenković...


izvor: 
"Kurir"


tekst clanka: 
Ana Mihajlovski, voditeljka i bivša nevenčana supruga Gorana Stamenkovića Goše, vlasnika produkcijske kuće "Imoušn", ponovo će stati pred kamere. Nju je angažovao upravo čovek sa kojim ima ćerkicu Ivu, pa će uskoro početi da vodi svoju emisiju na televiziji Pink. Većina je, verovatno, na prvu loptu povezuje s rijaliti serijalom "Veliki brat", ali njena uloga će ovoga puta biti znatno izmenjena.
"Emisija će se raditi po licenci jednog od svetski popularnih TV formata, a Ana će imati i muškog partnera, za kojim produkcija još traga. Ona se s bivšim suprugom o svemu dogovorila, pristala na uslove koje joj je ponudio "Imoušn", a honorar će biti više nego pristojan. Ana jedva čeka da ponovo stane pred kamere. Ima malu tremu, ali veruje da će je publika prihvatiti. Uveliko se psihički sprema za povratak, a Goša se trudi da joj pronađe partnera sa kojim će se najbolje slagati i dopunjavati" otkriva izvor blizak voditeljki.
Da li će priča između Ane i Goše ostati strogo poslovna ili će sevnuti neke stare varnice, ostaje da se vidi. Ali, ono što je sigurno, jeste da će Ana dobiti autorsku emisiju, jer su nam informacije do kojih smo došli potvrdili i u "Imoušnu". "Ana se definitivno vraća na male ekrane. Snimaće se tri pilot emisije i ona koja se pokaže kao najoriginalnija dobiće svoje mesto u TV programu" rekli su nam u produkcijskoj kući Aninog bivšeg nevenčanog supruga.
 



slika_mala: 



Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.