Volim Marka! Nakon što je poljubila Miljkovića, Miljana PRIZNALA ovo, a onda... HAOS! Napali je svi!

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Feb.2019, 02:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Volim Marka!" Nakon što je poljubila Miljkovića, Miljana PRIZNALA ovo, a onda... HAOS! Napali je svi!

Zadrugari poludeli!

Sinoć su u Zadruzi gledaoci postavljali pitanja, a program je vodio Milan Milošević. Pitanje za Miljanu Kulić je podiglo veliku buru u Zadruzi.

Podsećamo da je Miljana dan pre u toku žurke u vidno pijanom stanju poljubila Marka Miljkovića koji je bio vidno šokiran. Miljana je odgovarajući na pitanje zašto je to uradila, bila vidno uznemirena, a tom prilikom je plakala za Miljkovićem kao da je njena neprežaljena ljubav.

- Ja volim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Marka. Meni je mnogo teško jer mi smo mnogo vremena provodili zajedno. Teško mi je jer nikada ne sednemo da popijemo kafu, to mi mnogo fali i baš sam tužna zbog toga - rekla je Miljana kroz plač.

Nastale su ovacije među zadrugarima koji su je zadirkivali, a ona je rekla da ga ona voli kao druga.

- Ja sam više puta pokušavao sa Miljanom da se pomirim, ali sa njom je nemoguće biti u dobrim odnosima. Ona je predugo u rijalitiju i mislim da je izgubila osećaj za normalan ljudski odnos. Ne bih sa njom ništa pokušavao, pogotovo jer sam sa Lunom, a znam da je ona sposobna da svašta napravi - rekao je Marko.

Marija Kulić se takođe složila da Marko nikada ne treba Miljani da oprosti.

- Ona ume kao zmija da ujede čoveka za srce - rekla je Marija.

Celu situaciju pogledajte ovde.

ZNOJAVA, VRELA MAJA BEROVIĆ! Pevačica objavila snimak iz teretane - g*za, noge, uzak struk! UF (VIDEO)

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.