Voli dva POLNA ORGANA u isto vreme Zadrugarka totalno raskrinkala Miljanu, pa ZGROZILA sve OVIM saznanjem

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Dec.2023, 22:49

"Voli dva POLNA ORGANA u isto vreme" Zadrugarka totalno raskrinkala Miljanu, pa ZGROZILA sve OVIM saznanjem

Spasojevićeva je bila oštra i bez dlake na jeziku, a Kulićevoj se ove reči sigurno neće dopasti..

Voditeljka Dalila Dragojević ugostila je bivšu zadrugarku Anu Spaspojević u svojoj emisiji na Red TV-u.

Ona je prokomentarisala sve aktuelne reme u "Eliti", a prvi na udaru našli su se Miljana Kulić, Nenad Macanović Bebica i Lazar Čolić Zola.

- Ana kako ti komentarišeš tu trojku, a može se reći i četvorku jer je upletena >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i Teodora Delić - upitala je Dalila.

- Šta više da komentarišem tu, evo ja mislim kad budem bila baba sa štapom i imala sede obrve i 124 godine, da ću i dalje da pričam o Miljani i Zoli i Bebici i tome što Miljana voli dva polna organa u isto vreme. Ona ne zna sa kim će prvo da legne - istakla je Ana.

- Jel ona stvarno voli obojicu - pitala je Dragojevićka.

- Ona ne zna koga voli, ni šta voli. Ona ujutru ode kod Zole i govori mu da ga voli i da ne može bez njega, a onda ga pljuje u emisiji i ode kod Bebice i isto mu to kaže. Mislim da sam ovde ja luda, a ne Miljana. Ne znam zašto uopšte komentarišem tu temu - odgovorila je Spasojevićeva.

- Jel ona stvarno voli obojicu - pitala je Dragojevićka.

- Ona ne zna koga voli, ni šta voli. Miljana ujutru ode kod Zole i govori mu da ga voli i da ne može bez njega, a onda ga pljuje u emisiji i ode kod Bebice i isto mu to kaže. Mislim da sam ovde ja luda, a ne ona. Ne znam zašto uopšte komentarišem tu temu - odgovorila je Spasojevićeva.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.