Voleo sam ga najviše, dok nisam... Janjuševa bol za bratom NE JENJAVA, priznao da ga GUŠI U GRUDIMA

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Jan.2024, 14:42

"Voleo sam ga najviše, dok nisam..." Janjuševa bol za bratom NE JENJAVA, priznao da ga GUŠI U GRUDIMA

Bol košarkaša svakog dana je sve veća i veća.

Velika ispovest Marka Janjuševića Janjuša nakon sahrane najmlađeg rođenog brata Mihaila, koji je sebi vešanjem oduzeo život 25. decembra 2023. godine, potresla je region.

Janjuš je, između ostalog, priznao i da li se kaje što više vremena nije provodio sa bratom.

- Jedino što se kajem što više vremena nismo provodili zajedno, ali to je život, kada odrasteš svako ide na svoju stranu, pogotovo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ja koji sam imao drugu porodicu... Ne kajem se jer nisam mogao da mu pomognem, znam da nisam, ali se kajem što ga nisam barem zagrlio onako kao kada je bio mali, kada sam ga grlio i ljubio da se mami žalio kako ne može da izdrži koliko ga gnjavim... Mnogo sam ga voleo, mnogo... On je bio moje sve... - ispričao je Janjuš.

- Bilo je mnogo ljudi na sahrani, i dalje dolaze, zaslužio je da bude, moja porodica je zaslužila, mrava zgazili nisu, duša me boli za majkom i ocem i bratom. Ja imam Krunu, pa lakše podnosim sve, iako me guši u grudima, ali se borim... Mnogo im je teško, mnogo... - istakao je bivši košarkaš, koji je dodao:

- Jedno je sigurno, dok nisam dobio Krunu, najviše sam ga voleo na svetu... - rekao je on za Pink.rs.

Mladi Mihajlo odlučio je da izvrši samoubistvo, što se smatra jednim od najvećih grehova. U ovakvim slučajevima pop ne dolazi na sahranu, osim u iznimnim slučajevima. Najveći smrtni greh koji čovek može da počini je da oduzme sebi život, jer posle toga, kažu, ne može da se pokaje nad svojim činom, kao što može čovek koji ubije drugog čoveka.

Po pravilu Srpska pravoslavna crkva ne služi opelo samoubicama. Ali...

- Izvršiti samoubistvo je smrtni greh, svaki greh Bog oprosti, al' hulu na Duha Svetoga ne prašta, a to počini čovek koji se nikada ne ispovedi i čovek koji izvrši samoubistvo, jer je on pohulio na život, na Duha Svetoga - rekli su za Telegraf iz SPC.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Srbija Danas/Republika.rs/Prenela S.S.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.