Volela bih da se opijam ali nemam vremena

Izvor: Vesti-online.com, 01.Apr.2015, 16:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Volela bih da se opijam ali nemam vremena"

U poslednje vreme mogli smo da pročitamo kako se Katarina Živković sve češće opija sa društvom u kafani. Koliko u tome ima istine pevačica je objasnila u emisiji "Grand News".

-  Ja bih volela da se opijam ali ne mogu da stignem od obaveza. Svako jutro ustajem oko 8-9 tako da, kad bih se opijala, ne bih mogla sve da postignem i da živim ovim tempom - rekla je Kaća.

Na alo.rs nedavno smo se podsetili kako je Kaća izgledala kada se prvi put pojavila na audiciji >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << za "Zvezde Granda", a evo kako pevačici to sve deluje iz današnje perspektive:

- Gledam na sebe kao na jednu mladu devojčicu koja fino peva i koja kao da je pala s Marsa - našalila se Živkovićeva.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Katarina Živković: ‘Volela bih da se opijam, ali ne stižem’!

Izvor: Tracara.com, 01.Apr.2015

Alkohola poplava! U poslednje vreme se dosta priča da poznata pevačica Katarina Živković vodi hedonistički način života, budući da je viđena kako se stalno opija sa društvom u kafani. U emisiji Grand news je demantovala neistine u vezi s preteranom konzumacijom alkohola, vadeći se na to da...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.