Voditeljka šoua X Factor Adria Antonija Blaće u najglamuroznijem izdanju do sada! FOTO

Izvor: Svet plus, 22.Maj.2015, 16:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Voditeljka šoua X Factor Adria Antonija Blaće u najglamuroznijem izdanju do sada! FOTO

U prvoj uživo emisiji popularnog pevačkog takmičenja "X Factor Adria”" Antonija Blaće pokazala je svoj novi imidž isavršenu figuru, pa ne čude mnogobrojni komplimenti koje poznata voditeljka dobija ovih dana.

Tako je bilo i na jučerašnjoj zabavi jednog magazina gde je Tonka zajedno sa svojim verenikom Hrvojem Brlečićem prošetala u prelepoj crvenoj haljini Matije Vuice koja joj je savršeno pristajala! Glamurozna i raspoložena odgovorila nam je na pitanje kako je postigla >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << da u kratkom vremenskom periodu dovede svoju liniju do savršenstva.

"Obožavam teretanu i mislim da je neosnovan ženski strah da će od tegova postati glomazne, od tegova se samo smanjuješ! Ako ne stignem u teretanu, uvek nosim patike sa sobom i barem konopac za vežbanje. A to mogu i u hotelu odvežbati. Zdravo se hranim, pravim svaki dan smoothieje od voća i povrća. Takav sam tip. Sve do kraja. Kad vežbam- vežbam. Kad se zabavljam, zabavljam se. Objavljujem fotke na instagramu uz haštag #LjetoBezParea i #AkoMoguJaMozesITi,  jer sam shvatila da ženama treba podrška za vežbanje i prehranu, i to je već postao pravi mali pokret.".

Kako će kreator Darko Kostić prelepu voditeljku stilizovati za sledeću uživo emisiju “X Factora”, ostaje da vidimo već u nedelju od 21h na Prvoj. Da podsetimo, od ove nedelje očekuju nas dve emisije koje će se emitovati uživo. Osmoro kadidata nastupiće u nedelju, 24. maja u 21 sat, dok ćemo preostalih sedmoro gledati na programu Prve u ponedeljak, 25. maja u isto vreme. U obe večeri, napustiće nas po jedan takmičar!

Nastavak na Svet plus...






Povezane vesti

Antonija Blaće izgleda bolje nego ikad! (FOTO)

Izvor: Story, 22.Maj.2015

U prvoj uživo emisiji popularnog pevačkog takmičenja X Factor Adria Antonija Blaće pokazala je svoj novi imidž I savršenu figuru, pa ne čude mnogobrojni komplimenti koje poznata voditeljka dobija ovih dana..Antonija Blaće, promo foto..Tako je bilo I na jučerašnjoj zabavi jednog magazina gde...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.