Voditeljka prodavala cveće NA GROBLJU, gatala u tarot karte: Sada uživa u skupocenoj vili sa zlatnom sudoperom

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Okt.2023, 19:19

Voditeljka prodavala cveće NA GROBLJU, gatala u tarot karte: Sada uživa u skupocenoj vili sa zlatnom sudoperom

Bio je to dug put do uspeha...

Voditeljka hrvatskog rijaliti programa "Život na vagi", Marijana Batinić, nije imala nimalo lak put do profesije koja ju je potpuno proslavila.

Prošla je kroz razne transformacije u životu i radila mnoge poslove, a to nimalo ne krije od javnosti, niti se svog puta do uspeha stidi.

- Prodavala sam cveće na groblju, životno osiguranje, karte za turističke brodove po plažama, sporazumevala se >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na raznim jezicima, a ni karte za tarot nisu mi nepoznanica - priznala je mlada voditeljka.

- Uglavnom, uz televiziju, na kojoj radim od srednje škole, svakakvih se poslova nađe u mom CV-u. Ništa mi nije bilo teško da radim, a prava sam srećnica što sam kroz posao upoznala toliko ljudi - priznala je Batinićeva.

Marijana je, osim u poslovnom, i u privatnom životu nedavno prošla kroz veliku promenu - sa mužem i decom je napustila centar Zagreba da bi se preselila u veći stan.

Kao dizajnerka enterijera, Marijana se posebno potrudila oko uređenja novog prostora u koji se uselila sa svojom porodicom.

A post shared by Marijana Batinic (@marijanabatinic)

- Stan nam je okružen predivnom šumom i prirodom, pa mi je želja bila da pratim eksterijer i prenesem ga u svoj dom. To sam uspela i bojama i materijalima - kazala je Marijana za "Lepa i Srećna".

- S obzirom na to da je reč o potkrovlju, želela sam da ima puno prirodnog svetla, što sam postigla odabirom parketa, velikih staklenih zidova i krovnih prozora. Iako volim živopisnije i otkačenije enterijere, vodila sam se time da mi stan mora biti porodična oaza - moderan, jednostavan za održavanje, pročišćen i funkcionalan."

Kako je voditeljka priznala, jedno od najvećih uživanja joj je bilo planiranje izgleda kuhinje, te se odlučila za beli mermer sa sivim šarama, plavosive ormariće i zlatnu sudoperu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.