Voditeljka iznela informacije iz SPOLJNOG SVETA - Teodora ostala ŠOKIRANA kada je čula vest o majci

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Okt.2023, 12:13

Voditeljka iznela informacije iz SPOLJNOG SVETA - Teodora ostala ŠOKIRANA kada je čula vest o majci

Ovo ju je raznežilo...

Nakon izbora potrčka voiditeljka Ivana Šopić iznela je Teodori Delić informacije o njenoj majci koje su je iznenadile.

Ona se od samog početka povezanosti sa Nenadom Macanovićem Bebicom pitala kakva će reakcija njene porodice biti.

Ivana je želela da čuje od Teodore zbog čega je za Bebicu rekla da je spavala sa Boga na groba, kad ga je poredila sa svojim dečkom iz spoljnog sveta.

- Ja se javno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << izvinjavam, nisam to baš tako mislila. Mislila sam da je Nenad neko ko ne bi mogao ni da mi priđe u spoljnom svetu - pravdala se Teodora.

Voditeljka je nakon toga otkrila učesnicima "Elite" da Teodorina majka podržava Bebicu i da ha njega ima samo lepe reči.

- Majka tvoja ga diže u nebesa - otkrila je Ivana Šopić.

- Sad mi je žao - dodala je Delićeva.

- Ja sam je prvi put iskulirao, mislio sam da je fora, ali hiljadu puta sam joj rekao kome šta kaže i gde kaže. Ja znam da ona tako ne misli, ali nju to ne zanima. Ona ne vodi računa šta će reći - pokušavao je da je opravda Bebica.

- Meni je istog trenutka bilo žao, posle kad sam iskulirala shvatila sam. Ne znam kako mi je sinulo to da kažem, ne mislim to tako u trenutku sam rekla, nisam trebala to da kažem - dodala je Teodora.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.