Voditeljka RTS-a objavila svoj PRVI selfi u životu, IZNENADIĆE vas ŠTA je podelila sa svima (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Apr.2017, 19:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Voditeljka RTS-a objavila svoj PRVI selfi u životu, IZNENADIĆE vas ŠTA je podelila sa svima (FOTO)

Ni ona nije odolela.

Prelepa voditeljka RTS-a, Nataša Miljković, odlučila je danas konačno da se pridruži jatu fanova društvene mreže Instagram i odmah je uspela da privuče pažnju javnosti.

Ona je na svom novom profillu objavila vrlo zanimljive fotografije, ali i svoj prvi selfi u životu, pa je za kratko vreme pokupila lajkove.

- Mislim da je ovo moj prvi selfi u životu - napisala je Nataša Miljković uz fotografiju, na šta su joj fanovi odgovorili >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << komplimentima i toplim rečima dobrodošlice.

Mislim da je ovo moj prvi selfi u životu. U to ime nova kolekcija #hm #cosciusexclusive. I ovo haljinče nastalo reciklažom stakla a znate kako je udobno

A post shared by Natasa Miljkovic (@natashamiljkovic) on Apr 21, 2017 at 7:33am PDT

Nataša je uglavnom okačila fotografije u haljinama koje su napravljene od recikliranih materijala, a čak se i zezala da je u takvom izdanju spremna za Oskara.

- Nije bitno toliko šta se nosi već ko i kako nosi! Sve pohvale! - bio je samo jedan od pozitivnih komentara.

Ova, za Oskara, je od okeanskog otpada #HM #conscius

A post shared by Natasa Miljkovic (@natashamiljkovic) on Apr 21, 2017 at 6:36am PDT

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Voditeljka Nataša Miljković objavila prvi selfi u životu, i oduševila sve! (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 21.Apr.2017

Voditeljka RTS-a Nataša Miljković otvorila je danas profil na Instagramu, i objavila svoj prvi selfi, posle čega je usledilo mnogo pozitivnih komentara. ..- Mislim da je ovo moj prvi selfi u životu. I ovo haljinče nastalo reciklažom stakla, a znate kako je udobno - napisala je Miljkovićeva uz...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.